Yrittäjille

Kahvilan työntekijä antaa take away kahvin asiakkaalle
Mikäli tahdot lisätietoa Sammonkaari
-hankkeesta, ota yhteyttä!

  Voit myös soittaa 044 597 4784

  X

  Monien mahdollisuuksien kauppapaikka

  Sammonkaari tuo korttelintäydeltä elämää ja asiakkaita. Tuo yrityksesi kauppapaikalle, jossa on asiakasvirtaa ja hyödynnä alueen eri ikäisten asiakkaiden luoma kysyntä monenlaisille lähipalveluille. Uusi ja innovatiivinen alue on suunniteltu siten, että sinne muuttaisi niin lapsiperheitä, aikuisia, nuoria kuin senioreitakin. Näin Sammonkaari luo mahdollisuuden yrittää modernissa ympäristössä ja uusissa tiloissa. Tule mukaan ja synnytä uutta!

  Pariskunta kantaa ostoksia kotiinsa

  Päivittäistavaroista palveluihin

  Sammonkaaressa on lähellä olevan asiakaskunnan lisäksi suunnitteilla liiketiloja monenlaisiin mahdollisuuksiin. Korttelista on alustavasti suunniteltu varattavaksi reilusti tilaa esimerkiksi päivittäistavarakaupalle. Lisäksi pienempiä liikehuoneistoja on suunniteltu tuotavaksi tarjolle, jotka sopisivat monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

  Kuinka sinun yrityksesi voisi hyödyntää tämän sekä monet lähellä olevat asiakasryhmät? Tukisiko kampaamosi, fysioterapiasi tai jokin muu palvelusi mahdollisten senioriasiakkaiden tarpeita vai tarjoatko tuotteita, joita asukkaat voivat hyödyntää vauvasta vaariin? Joka tapauksessa Sammonkaaresta löydät mahdollisuuden.

  Kiinnostaako yrittäminen Sammonkaaressa?

  Kampaaja leikkaa hiuksia saksilla