Kumppanit

Projektiryhmä tekee suunnitelmaa post-it lapuilla
Mikäli tahdot lisätietoa Sammonkaari
-hankkeesta, ota yhteyttä!

Voit myös soittaa 044 710 0051
Toni Pöllänen, Projektipäällikkö, Kajaanin kaupunki

X

Sammonkaarta rakentamassa

Me teemme Sammonkaaren. Mukana on monta toimijaa, joiden yhteistyöllä täysin uudenlainen, älyä, ekologisuutta ja toimivuutta huokuva kaupunkikortteli rakentuu. Haluatko olla mukana tätä tarinaa?

Kiinteistö Oy Kajaanin Pietari

www.kajaaninpietari.fi/fi

Hankkeen vastuuhenkilö

Martti Böhm

Toimitusjohtaja | 0500 574304

martti.bohm@kajaaninpietari.fi

Kiinteistö Oy Kajaanin Pietari tarjoaa vuokra-asuntoja kajaanilaisille, paluumuuttajille sekä Kajaaniin töihin tai opiskelemaan tuleville. Tervetuloa!

Toisena vastuuhenkilönä hankkeessa rakennuttajapäällikkö Risto Korhonen, 044 7101170, risto.korhonen@kajaaninpietari.fi

RPK Rakennus Kemppainen Oy

www.rpk.fi/

Hankkeen vastuuhenkilö

Samuli Myllykoski

Toimitusjohtaja | 044 5974798

samuli.myllykoski@rpk.fi

RPK Rakennus Kemppainen on Kainuun alueella toimiva rakennusliike. Ammattitaitomme kattaa mm. LVI-, pelti- ja metallialan työt. Olemme rakentaneet vuodesta 1974 lähtien Kainuussa, pääpaikkana Kajaani. Liikevaihtomme on 20 – 30 milj. €. Työllistämme noin 100 alan ammattilaista.

Sakela Rakennus Oy

sakelarakennus.fi/

Hankkeen vastuuhenkilö

Lauri Kemppainen

Toimitusjohtaja | 045 6665559

lauri.kemppainen@sakelarakennus.fi

Sakela Rakennus Oy on täyden palvelun rakennusliike Pohjois- Suomessa, jonka toiminnan pääpaino on Kainuun, Pohjanmaan ja Savon alueella. Yritys on perustettu vuonna 2016 ja yrittäjillä on jo perustamista edeltävä vankka kokemus erilaisista rakennusprojekteista. Yrityksen palveluihin kuuluvat uudis- ja korjausrakentaminen, elinkaarirakentaminen sekä kokonaisvaltainen rakentaminen eli KVR-rakentaminen.

Työllistämme tällä hetkellä noin 50 ammattitaitoisen työntekijämme lisäksi joukon luotettavia alihankkijoita. Olemme luotettava yhteistyökumppani ja toimimme aina kustannustehokkaasti ja aikataulussa pysyen. Yrityksemme toiminnan kantavia perusarvoja ovat mm. asiakastyytyväisyys, sovitusta kiinnipitäminen sekä laadukkaan työn tekeminen, jota varten olemme kehittäneet oman laatujärjestelmän.